Happiness keeps you Sweet,
Trials keep you Strong,
Sorrows keep you Human,
Failures keep you humble,
Success keeps You Glowing,
But Only God (ALLAH) keeps You Going!

Wednesday, 15 August 2012

Buat Yang mengenali diri ku

klik untuk lebih jelas

Assalamualaikum WBT

Berhati-hati di jalan raya....selamat pergi dan balik yer...

Monday, 13 August 2012

Kad Kahwin


Assalamualaikum Wbt..

Selain handmade Bunga Telur...saya juga ade menjual pelbagai design kad kahwin....heheh...nak jugak cari rezeki lebih.....kalau nak tgk semua design kad kahwin ni....Jom ringan2kan jari jemari anda untuk melawat FB saya (Bunga Telur MyyCraft ) ...Jangan lupe yer....

Majalah Pengantin




Assalamualaikum wbt...

Dah lame tak update kat blog....anyway just nak inform Empat (4) koleksi bunga telur saya telah diterbitkan dalam Majalah PENGANTIN (keluaran September). Kalau nak tgk lebih dekat boleh la beli Majalah ni...terutamanya pada bakal pengantin yang sedang mencari idea dan tema untuk resepsi nanti. Banyak info dari A to Z...semua ade...paling banyak DIY project dalam keluaran kali nih...ade hantaran bunga telur dan doorgift. Paling best ade tips berguna untuk bakal pengantin. Oklah sampai sini je la...nnt saya update lagi yer.... Jom singgah kat FB Bunga Telur MyyCraft (disini)....ade bunga telur and kad kahwin yg cantik2....singgah jangan tak singgah...