Happiness keeps you Sweet,
Trials keep you Strong,
Sorrows keep you Human,
Failures keep you humble,
Success keeps You Glowing,
But Only God (ALLAH) keeps You Going!

Tuesday, 29 May 2012

Dalam Kenangan

 ASSALAMUALAIKUM WBT
 

Tarikh 30 Mei 2012 @ 9 Rejab 1433h, genap sudah 4 tahun adikku Allahyarham Syed Mahathir Bin Syed Othman meninnggalkan kami sekeluarga. Moga rohnya dirahmati Allah dan tergolong di antara hamba Allah yang beriman.   







Tuesday, 22 May 2012

Bunga Kristal




Bunga Kristal


Warna : Pink + Putih
Harga : RM 2.50 / pcs 
( Min order 50 pcs )



Terima Kasih Allah

Bunga Kristal





Bunga Kristal

Warna : Merah + Hitam
Harga : RM 2.50 / pcs 
( Min order 50 pcs )



 Terima Kasih Allah

Bday Staff (Feb, Mac, April, Mei 2012)

Assalamualaikum wbt

Acara : Sambutan Hari Lahir Staff 
(Bulan Feb, Mac, April, Mei)
Tarikh : 18 Mei 2012
Tempat : Pejabat

Sedapnye...

Secret Recipe Time

Sesi merebut Kek sebelum licin

Makan Time!!!!

Cantik pix nih

Gadis2 dan Jejaka2 PJZ

Anak Dara & Mak Dara
Penyeri RYE..hehe

Terima Kasih Allah

Friday, 11 May 2012

Bisnes Kad design

Assalamualaikum w.b.t

Design untuk officemate...~ Cek Bella

Design bisnes kad ni untuk officemate saya yang sangat-sangat berminat dengan bidang solekan. Habis sume wajah cun rakan-rakannya menjadi bahan eksperimen make up die termasuk la wajah cun die sendiri. Bella ni ambil tempahan make up untuk ape-ape majlis. Kalau nak tengok hasil tangan kreatif kawan saya nih boleh layari link kat bawah ni ye..



Design untuk officemate jugak...~Din @ Bell

Design bisnes kad ini pun untuk officemate jugak. Bell suruh saya design bisnes kad untuk part time bisnes dia. Bell jual Perfume. siap berbisnes kat opis lagi...Macam2 jename ade.. design kad ni memang Bell yang nak....pokok tu pun die yang pilih....Kalau nak tempah atau beli original perfume sure wangi punye atau ade ape2 pertanyaan boleh layari :



P/S = Agak-agak korang perasan tak name glamer depa ni same "BELLA & BELL"

Apa-apa pun kita doakan korang sukses dengan bisnes korang ye...
All the Best...Hwaitinggg!!!!

Terima Kasih Allah

Tuesday, 8 May 2012

Bunga telur kristal ~ Ungu



Bunga Kristal

Warna : Purple
Harga : RM 2.50 / pcs 
( Min order 50 pcs )

Bunga Telur ~ Ungu



Bunga Tisu

Warna : Purple
Harga : RM 2.20 / pcs 
( Min order 50 pcs )

Monday, 7 May 2012

Moh Cuci Mata & Hati...


Mari sama-sama kita memperbaiki diri agar menjadi insan yang lebih baik di masa depan (peringatan juga untuk diri sendiri).
Buatlah apa yang ALLAH SUKA,
walaupun ramai ORANG BENCI,
Tapi ingat..
Jangan buat apa yang ALLAH BENCI,
walaupun ramai ORANG SUKA
(copy dari page ini)
Terima Kasih Allah
 

Comelnya....

Sharifah Nuriman & Syarifah Farzana.. My Cute like Flower little cousins...

Wednesday, 2 May 2012

Bunga Telur Dark Purple


Bunga Tisu

Warna : Dark Purple
Harga : RM 2.20 / pcs 
( Min order 50 pcs )