Happiness keeps you Sweet,
Trials keep you Strong,
Sorrows keep you Human,
Failures keep you humble,
Success keeps You Glowing,
But Only God (ALLAH) keeps You Going!

Thursday, 26 April 2012

teaser for Didi


Order from my classmate time zaman kolej dulu...Dear Didi ..
Bunga telur belum siap sepenuhnya...20% je lagi nak siap...tunggu....

Terima kasih Allah

Monday, 23 April 2012

Untukmu Sahabat

Khas buat rakan2 semua...

Terima Kasih kerana sudi jadi sahabat saya...

Semoga hidup kamu semua di limpahi rahmat dan berkat Allah....

Mohon Maaf jika ada salah silap ynag sengaja atau tak sengaja sepanjang perkenalan kita...

Jom kita hayati lagu ini....

...............................................................

Sahabat

 Album : Devotees
Munsyid : Devotees
http://liriknasyid.com

Biarkan kerinduan di lautan memori
Mengimbau kenangan indah yang mengetuk emosi
Masih segar di ingatan saat mesra berputik
Hatimu bawa sinaran cahaya inspirasi

Sahabat...
kau sesungguhnya
Temanku...
dikala suka dan lara

Tika ku buntu
diselubungi sendu
Kau tiupkan ketabahan kuntum
mengukir senyuman

Bagaikan embun
hilang diterbit fajar
Kau pergi jauh mengejar cita
Menggapai redha Yang Esa

Duhai sahabat dengarkanlah
Bicara hatiku ini
Meskipun jarak memisahkan
Namun tiada rentap kasih

Biarlah waktu menetukan
nilai ukhwah yang terjalin
Teruskanlah perjuangan hingga
Ke titisan darah terakhir

Dan aku masih di sini
terus mendaki
puncak tertinggi hidupku

Dan aku terus menanti
saat yang manis
akan berulang kembali

Sahabat... 
Terima Kasih Allah

Sunday, 22 April 2012

Sape setuju!!!! senyum jer


Dah senyum dah!!!! tu kan dah dapat pahala...Alhamdullilah....Tahniah!!

My cousin yg cute...kecik2 dah pandai senyum..

Ni pun my cousin and my mak chu....
like mother like daughter...dua-dua cantik

Senyum itu sedekah....Jom sama-sama kita senyum.... ^__^