Happiness keeps you Sweet,
Trials keep you Strong,
Sorrows keep you Human,
Failures keep you humble,
Success keeps You Glowing,
But Only God (ALLAH) keeps You Going!

Monday, 13 August 2012

Majalah Pengantin




Assalamualaikum wbt...

Dah lame tak update kat blog....anyway just nak inform Empat (4) koleksi bunga telur saya telah diterbitkan dalam Majalah PENGANTIN (keluaran September). Kalau nak tgk lebih dekat boleh la beli Majalah ni...terutamanya pada bakal pengantin yang sedang mencari idea dan tema untuk resepsi nanti. Banyak info dari A to Z...semua ade...paling banyak DIY project dalam keluaran kali nih...ade hantaran bunga telur dan doorgift. Paling best ade tips berguna untuk bakal pengantin. Oklah sampai sini je la...nnt saya update lagi yer.... Jom singgah kat FB Bunga Telur MyyCraft (disini)....ade bunga telur and kad kahwin yg cantik2....singgah jangan tak singgah...

5 comments:

  1. Replies
    1. Tq yana....heheh....excited tu time nak beli buku nih...huhuhu....comeyy nyerrrr putera yana tu....nak cubit je pipi die...hehehe....

      Delete
    2. harusla excited.. hasil kerja tgn masuk mjlh glam gitew.. hehe.. bile aunty nk dtg jenguk faiq.. hehe

      Delete
    3. Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI












      Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI

      Delete
  2. caiyaaa lah kak pah..bakat yg terserlah akhirnya :)

    ReplyDelete